Szolgáltatásaink

Az ipari padlóburkolás olyan speciális szolgáltatás, amely tapasztalatot, tudást és szakértelmet igényel.

Szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően teljeskörű megoldást kínálunk a korrózió és környezeti hatások okozta káros hatások elleni védelemre az ipari padlóburkolatok esetében.

Tevékenységünket a legmagasabb színvonalon végezzük,
ezért minden megbízásnál magas szintű szakértelemmel dolgozunk.

Szolgáltatásaink 3 fő területet érintenek

Termoplasztikus ipari padló telepítés

Ipari padlóburkolatok telepítése folyékony illetve lángfestéses felhordással. A folyékony felhordás egy olyan eljárás, amelynek során egy speciális anyagot viszünk fel a beton illetve egyéb padlófelületre, majd hagyjuk megszilárdulni.

A lángfestéssel történő felhordás olyan eljárás, amelynek során egy speciális elasztomert olvasztunk a betonfelületre.

Mindkét módszer hatékony az ipari környezetekben használatos padlóburkolatok esetében

Műgyanta ipari padló telepítés

A műgyanta padló előnyei a rendkívüli tartósság, kiváló tapadás és rugalmasság. A padló ellenálló a vegyi anyagokkal És a legtöbb más agresszív anyaggal szembe, így sokféle felhasználási lehetőséget biztosít. A bevonat a legtöbb felületen alkalmazható, beleértve a betont, a fát, a fémet és az aszfaltot.

A műgyanta bevonatokat általában több rétegben alkalmazzák amely egy alapozót és egyéb technikai rétegeket tartalmaznak, az alapozó jó tapadást biztosít  és segít megakadályozni, hogy a fedőréteg a beépítés során megrepedjen vagy leváljon. Emellett javítja a végtermék kopásállóságát is.

A fedőréteg biztosítja a kívánt színt és fényességet, valamint védi az aljzatot a nedvesség behatolása vagy fizikai megterhelés okozta károsodástól.

Szemcseszórás - felület előkészítés, tisztítás

A felület előkészítésének két fő célja van: eltávolítani a szennyeződéseket a feldolgozandó anyag felületéről, és előkészíteni azt egy másik anyaggal való bevonásához.

A felület előkészítését bármilyen bevonat felhordása előtt el kell végezni, mivel így biztosítható a lehető legjobb eredmény a különböző típusú bevonatok felviteléhez.

A felület előkészítése az egyszerű tisztítástól az olyan összetett eljárásokig terjedhet, mint a betoncsiszolás vagy a nyíltsugarú szemcseszórás, amellyel mi is foglalkozunk.

Megrendelőink fejével gondolkodunk

Munkavégzés az FLSS-nél

A munkánkat az alapos tervezés, a megfelelő anyagválasztás és a folyamatosan bővülő szerszámpark jellemzi.

A kivitelezés során a munkaterületet folyamatosan ellenőrizzük, hogy ne legyenek lerakódások, amelyek károsíthatják a padló szerkezetét, felszínét. A munkavégzés teljes időtartama alatt kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel, hogy biztosítsuk a megfelelő gyártási minőséget és a várt teljesítményt.

Cél a tökéletes végeredmény

Kihívás a munkánkban

Jól tudjuk, hogy a végeredménynek elég tartósnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a nehéz gépek vagy a gyalogosforgalom okozta rendszeres kopásnak anélkül, hogy gyorsan elhasználódna vagy könnyen megsérülne.

Ezért kínálunk különféle lehetőségeket, amelyek bármilyen ipari környezetben használhatók.

Ha további információt szeretne arról, hogyan tudunk segíteni Önnek az igényeinek és költségvetésének megfelelő ipari padlóburkolati megoldás kialakításában, lépjen kapcsolatba velünk! 

Amennyiben felület előkészítéshez, tisztításhoz keres szakértő partnert, állunk a rendelkezésére.

Átadjuk a szakértelmünket

Munkatársaink akcióban

Az ipari padlóburkolat az első védelmi vonal a szennyeződésekkel, porral, kiömlött anyagokkal szemben.

Egy jól megtervezett ipari padló hozzáadott értéket adhat az Ön vállalkozásának is! A termelékenység, a biztonság és az alkalmazottak kényelme szempontjából is különbséget jelenthet.

A munkatársaink éppen ezért jól képzettek, és pontosan tudják, hogy mit kell tenniük a kivitelezési folyamat minden egyes lépésénél. Azt is tudják, hogyan kell kezelni a telepítés során felmerülő váratlan problémákat.

Az eredmény tökéletes kivitelezés, magas minőség, határidők betartásával.