Gyakran Ismételt Kérdések

Jól tudjuk, hogy megrendelőink fejében ezernyi kérdés merül fel, mielőtt kiválasztanák partnerüket ipari padlóburkolatuk elkészítéséhez. Gyakran Ismételt Kérdéseinken keresztül segítséget szeretnénk adni a választás megkönnyítéséhez, mivel olyan kérdéseket és hasznos információkat találhatnak itt az érdeklődőink, amelyek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában.

Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

GYIK

Rendelkezünk a szükséges tapasztalattal, tudással és szakértelemmel ahhoz, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű ipari padlóburkolatot biztosítsunk! A megtervezett koncepciók tökéletes kivitelezésével minden esetben minőségi eredményt produkálunk.

Speciális igény esetén, változó körülmények között megtudják csinálni az adott speciális tulajdonsággal bíró felületet?

Minden eset és projekt kihívást jelent számunkra és ennek megfelelően mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfél problémája, kérdése, kérése megoldódjon.

Mennyi a Kivitelezési időtartam?

Minden esetben találunk megoldást az ügyfél által biztosított lehetőségekhez mérten.

 

Milyen árakkal dolgoznak?

Az ipari és építőipari tevékenységeknél tapasztalt áremelkedések és az alapanyag áremelkedések ellenére versenyképes piaci áron tudunk szolgáltatást és terméket biztosítani a megrendelő számára, a legmagasabb minőségben.

Mennyi garanciát vállalnak?

A legtöbb anyagnál 3-5 év garanciát vállalunk (speciális esetekben a gyártó 20 éves írásos garanciát is vállal).

Hogyan kezdődik a kivitelezés?

A legtöbb esetben (volumen függvényében) munkáink megkezdése előtt ingyenes próbafelületet csinálunk, amit tesztelhetnek, avagy mi tesztelünk a kéréseknek megfelelően, amit megrendelés esetén beépítünk az árajánlatba.

Hogyan választhatom ki az igényeimnek megfelelő padlóburkolatot?

Az első lépés annak meghatározása, hogy milyen területet kell lefedni, mekkora forgalmat bonyolít le, és várhatóan hányan fogják napi szinten azt használni. Miután ezeket a tényezőket meghatározta, elkezdheti megvizsgálni a különböző típusú padlóburkolati lehetőségeket.