Rólunk

Hiszünk a megbízhatóság, a minőség és az igényes munkavégzés erejében.

Cégtörténetünk

A 2018-as év vízválasztó volt vállalkozásunk életében. Ekkor döntöttünk úgy, hogy korábbi festékipari tapasztalatainkra alapozva megalapítjuk vállalkozásunkat és speciális igényeket kielégítő ipari bevonatok telepítésével kezdünk el foglalkozni.

Ma már elmondhatjuk, hogy teljeskörű megoldást kínálunk a korrózió és környezeti hatások okozta káros hatások elleni védelemre.

Missziónk a megbízhatóság, a minőség és az igényes munkavégzés.

Ügyfeleink legfőbb igényei a vegyszerállóság, időtállóság, szép esztétikai megjelenés, élelmiszerrel való érintkezés lehetősége, vízzáróság, amelyet egy megfelelően kiválasztott bevonatnak tudnia kell kezelni, rezisztensnek lennie rá.

Olyan problémákra tudunk szakszerű megoldást nyújtani, ahol az ügyfél egy adott ipari, kereskedelmi vagy lakossági területen szeretne egy adott felületet ellátni bevonat technikával, sokszor speciális igényeknek is megfelelve. 

Előnyünk a rugalmasságunk, mert gyakran adódik olyan projektmunka, ahol termelés közben kell kivietleznünk egy ipari padló telepítést és ebben az esetben speciális adalékokat használunk, hogy meggyorsítsuk a száradási időt.  

Ügyfeleink az alkalmazott technológiával arányosan változnak.

Extrém igényeket, élettartamot és teherbírást leginkább igénylő, nehézipari környezetben tevékenykedő cégek, ahol a drága eszközök és felületek állapotának, értékének megőrzése kiemelt fontossággal bíró tényező. 

Önkormányzati és lakossági szférában olyan szereplők és ügyfelek, akik adnak az értékmegőrzésre és szeretik ha az őket körbevevő életterek, szobrok, műemlékek, járó- és falfelületek szennyeződésmentesek. 

Gyors és speciális megoldásokat kereső ügyfelek, akik már sok mindennel próbálkoztak problémájuk megoldására, de eddig falakba ütköztek.